Er is een heleboel gemaakt voor het AED project en een aantal van deze dingen zijn in de HoloLens buildingblock gestopt, omdat deze onderdelen voor andere projecten ook handig kunnen zijn.
Realisatie
Nadat er nagedacht is over het ontwerp van een product en alles wat daarbij komt kijken moet het product ook daadwerkelijk gemaakt worden. Ook hierbij is het belangrijk dat er methodisch gehandeld wordt. Bijvoorbeeld met het gebruik van versiebeheer, afspraken over kwaliteit en testen.
Tijdens het ontwikkelen van de prototypes en de lessen werd gewerkt in sprints. Een lijst van tasks werd opgesteld die in een bepaalde tijd afgewerkt moest worden. Dit zorgde ervoor dat er een goed tempo in de realisatie zat, met nog genoeg ruimte voor het verbeteren van bepaalde onderdelen.
Nu dat er bepaald is welke interacties uniek voor de HoloLens zijn, hoe deze interacties werken en of ze duidelijk zijn, kan een les worden opgesteld.
In deze les leert de speler welke stappen ondernomen moeten worden om een persoon die zojuist een hartaanval heeft gehad te reanimeren. De stappen voor dit process zijn overgenomen van de bestaande AED les van Safy*.
Na de prototypes en de tests kon er eindelijk aan het eindproduct begonnen worden. Er is een nieuw project aangemaakt. Op basis van het HoloLens experiment project, UX voor AR onderzoek, de prototypes en de tests is een login sequentie ontworpen en ontwikkeld voor BTVS en de HoloLens. De standaard UI die gebruikt wordt in applicaties van BlueTea voor het inloggen bij BTVS is niet gebruikt in dit project. Er is een nieuwe UI ontworpen gebaseerd op de resultaten tot nu toe. De UI zou beter geschikt moeten zijn voor het gebruik met de HoloLens.
Doel
Het doel van dit prototype was het testen van de effectiviteit en de mogelijkheden van HybridAR. Hierbij is één vorm van HybridAR getest, namelijk het delen van objecten over meerdere apparaten.
Doel
Het doel van dit prototype was het testen van de mogelijkheden van spatial sound. Er zijn verschillende 'soorten' spatial sound gedefinieerd en toegepast om te testen of de gebruiker accuraat kan horen waar het geluid zich bevindt in de wereld.
Doel
Dit prototype is ontwikkeld om te testen of het selecteren van objecten met een laserpointer goed werkt en of het beter werkt dan het selecteren met de 'gaze'. Ook worden in dit prototype de mogelijkheden van de intersecting lens getest.
Doel
Dit prototype is ontwikkeld om te testen of een cilindrische UI om de speler heen makkelijker is om te lezen. Aan de hand van dit prototype is bepaald of en hoe de UI kan worden toegepast in de AED lessen in Virtual Studio van BlueTea.
Doel
Dit prototype is ontwikkeld om de mogelijkheden van AR markers te testen. Aan de hand van dit prototype is bepaald of en hoe de interacties kunnen worden toegepast in de AED lessen in Virtual Studio van BlueTea.
Bij het realiseren van de verschillende deelproducten is gebruik gemaakt van de interne Gitlab. Er zijn vanuit het bedrijf niet per sé eisen gesteld over hoe de git omgeving eruit moest komen te zien. Daarom is de volgende git flow aangehouden: