HoloLens experiment project

2018-02-06 09:00 - 2018-02-16 17:00

De eerste twee weken heb ik het bestaande AED project geanalyseerd, uitgezocht hoe development voor de HoloLens werkt en heb ik geprobeerd een simpele applicatie te maken die de inlog procedure van Virtual Studio doorloopt. Dit is allemaal uitgebreid beschreven in een blogpost.

Uit deze experimentatie is een test project gekomen voor de HoloLens waarin de gebruiker het standaard login scherm van Virtual Studio te zien krijgt (dat overigens  niet optimaal is voor AR). Vervolgens kan de gebruiker zijn gegevens invullen en wordt hij ingelogd op de Safy (het AED/Lototo project) server.

Onderzoeksmethoden

Er is een gesprek gevoerd met de medewerkers van BlueTea met een aantal vragen over de werking van de BuildingBlocks en Virtual Studio [orienting interview]. Daarnaast is er nog op de gedeelde drive rondgekeken voor resources. Daar stond nog een (redelijk verouderde) beschrijving van de basiswerking van de BuildingBlocks [Literature study]
Zoals zichtbaar hierboven is een proof of concept ontwikkeld waarin het basis inlogscherm van Virtual Studio in Unity is verwerkt. Met dit proof of concept moest duidelijk worden welke Unity-instellingen voor de HoloLens van toepassing waren en welke problemen zich zouden voordoen bij het gebruiken van de BuildingBlocks van BlueTea. [Proof of concept].

Rubrics

Analyse
Tags: Unity HoloLens Experiment BTVS