BTVS Login

2018-03-30 16:30 - 2018-04-23 15:00

Na de prototypes en de tests kon er eindelijk aan het eindproduct begonnen worden. Er is een nieuw project aangemaakt. Op basis van het HoloLens experiment project, UX voor AR onderzoek, de prototypes en de tests is een login sequentie ontworpen en ontwikkeld voor BTVS en de HoloLens. De standaard UI die gebruikt wordt in applicaties van BlueTea voor het inloggen bij BTVS is niet gebruikt in dit project. Er is een nieuwe UI ontworpen gebaseerd op de resultaten tot nu toe. De UI zou beter geschikt moeten zijn voor het gebruik met de HoloLens.

Tijdens het implementeren van de login sequentie hebben zich een aantal problemen voor gedaan. Zo werd er voor een van de buildingblocks gebruik gemaakt van de BestHTTP plugin voor het communiceren met de BTVS server. Echter had deze plugin een memory leak als het gebuild werd voor UWP. Daarom is deze plugin uit het project verwijderd en vervangen door UnityWebRequests die standaard in de Unity editor zitten.

Ook bleek er een bug in Unity te zitten waardoor het toetsenbord dat in de prototypes was gebruikt niet meer werkte. Het toetsenbord dat standaard met MRToolkit meegeleverd wordt werkte nog wel. Het toetsenbord van MRToolkit wordt daarom gebruikt in dit project.

Onderzoeksmethoden

Nadat de prototypes waren getest en de resultaten waren gedocumenteerd is er bepaald welke gebruikte interacties in het eindproduct gebruikt zouden worden en hoe deze interacties verbeterd moeten worden.
De login sequentie is gedemonstreerd aan een werknemer van BlueTea. Hieruit is feedback gekomen.

Foto's

Rubrics

Advies Realisatie
Tags: Unity HoloLens BTVS Login